20. kesä, 2013

Puolan tuomisia ja Lilan uusia titteleitä

Ajelimme Etelä-Puolaan, Dobieszowiceen hakemaan Suomeen kahta Owczarek Podhalanskin pentua. Perjantai aamuna saimme pennut matkaan ja ajoimme sitten Liettuaan, Birstonasiin. Pennuilla on vain yksi päivä ikäeroa, joten ne tulivat todella hyvin toimeen keskenään, ja matkustivat vaivattomasti. Meillä oli Lila mukana tutustumassa pentuun ja esimerkkinä matkustaessa. Lila on hyvin sopeutuvainen ja pentujen kanssa liikkuminen sujui siltä mutkattomasti. 

 Lila oli ilmoitettu myös näyttelyyn tälle reissulle. Tuomarina Birstonasissa oli Venäläinen Lessi Tchistiakova, joka piti Lilasta. ERI VAK1 PN1 ROP -> LT CH -> BALT CH. Ryhmäkehä jätettiin kuitenkin suosiolla väliin ja lähdimme katselemaan vähän ympäristöä. Tosin minä ainakin olisin viihtynyt tuolla kauniilla vehreällä näyttlypaikalla helposti koko päivän. Vieressä oli kivaa metsikköä, jossa pennut saivat reippaasti jalotella ennen matkan jatkumista Riiaan.

Sunnuntai-iltana olimme sitten vihdoin kotona. Toisen pennun omistajat tulivat vielä Saarijärveltä hakemaan omansa kotiin. Tämän pienen matka siis jatkui vielä yöhön, ennen kuin pääsi omaan kotiin ja aikuisen Podhalanskin seuraksi. 

Jaa tämä sivu