10. kesä, 2013

Orivesi KR 08.06.2013 ja MiljoonakoiraTuuri 09.06.2013

Mukava oli lähteä vaihteeksi lähinäyttelyyn ilman kiireistä aikataulua. Cara ja Sumu lähtivät matkaani mukaan Orivedelle KR-näyttelyyn. Pirkolla ja Darmalla oli miltei sama aikataulu, joten saimme valmistautua näyttelyyn yhdessä.

 Meidän kehä olikin sisällä. Mukavasti pennut esiintyivät. Sumu (W.Dablia) PEK 2 KP. Darma (W.Darmera) PEK 1 KP ROP-pentu. Tuomari Markku Mähönen tuumasi: "Tänään näin. Ovat niin saman tyyppisiä, että voisivat huomenna olla vaikka toisinpäin." Hyvä näin, Darma on tämän pentueen "tähti-pentu". Pennut siirtyvätkin sitten Juhannuksen aikaan junioriluokkaan!

Caran (W.Carlina) kanssa lähdimme tavoittelemaan valioitumista. Olihan Caralla edellisenä päivänä 2v.synttärit. Cara ei ihan reippainta esiintymistään näyttänyt, ja tavoite jäi pienestä kiinn. Yritetään sitten myöhemmin uudelleen. Hyvät arvostelut saatiin ERI AVK2 PN2 SA VASERT.

Oikein mukava kesäpäivä meillä oli Orivedellä. Kiitos taas seurasta Pirkko, Outi , Riitta ja Kari. Outi tiiraili meitä kameran linssin läpi ja ikuisti ihania kuvia, KIITOS Outi💋. http://sdrv.ms/18iVUK5

 Sunnuntaina Niila (W.Bartsia) oli Tuurissa KR-näyttelyssä. Tuulimaria oli tyytyväinen Niilan rauhallisempaan esiintymiseen kuin viime kesän näyttelyissä. Tuomarina Tuula Pratt. ERI AVK 2.

 Kiitos Tuumi Niilan viemisestä näyttelyyn.

Jaa tämä sivu