24. huhti, 2013

Ruovesi EN 20.04.2013

 Suomen Kaeeshond ry järjesti tänävuonna Erikoisnäyttelyn Ruovedellä, Kaukopohjan nuorisoseurantalolla. Tuomarina kasvattaja-tuomari Brian Curry, Iso-Britania.

 Waatan Deet olivat silloin kaksi päivää vaille 7 kk. joten pienissä pennuissa mentiin. Kilpailu olikin kovaa, sillä luokassa oli kaikkiaan 15 pentua!

 Domille (W. Doronicum)näyttelytouhut olivat kovasti uutta, ja sillä esiintyminen hiukan epävarmaa. Mutta kyllä me sieltä kehästä ihan selvittiin. 

Kassu (W. Daucus) meni muuten ihan kivasti, mutta jostain syystä se häntä on niin raskas siellä kehässä, ettei oikein jaksa selällä tiukasti pysyä🤔.

 Sumu (W. Dablia) oli käynyt viikolla ensimmäisen kerran "pentukoulussa" opettelemassa porukalla istumista, maahanmenoa jne. No, nyt piti sitten kehässä miettiä, mikä juttu olis tähän tilanteeseen sopiva😙. Esiintyminen ei sitten ollut ollenkaan niin varmaa kuin mitä mätsäreissä oli.

 Darma (W. Darmera) sentään jaksoi keskittyä näyttelypuuhiin ja olikin sitten ainut meidän pennuista, joka sai sijoituksen. PEK 4 KP. 

 Olihan meillä sitten toki Carakin (W. Carlina) mukana. ERI NUK3 SA. Tuomari piti todella tiukkaa linjaa, joten tulokseen täytyy olla tyytyväinen.

Cara ja Kassu osallistuivat myös parikilpailuun, joka oli myös kasvattajalle ensimmäinen kokeilu siinä kisassa.

 Mitään suurempaa menestystä ei siis erkkarissa tullut, mutta todella mukava päivä oli. Sisarukset saivat leikkiä ja telmiä näyttämöllä, ja niilläkin näytti olevan tosi hauskaa. Näimme siellä myös pentujen isän, Nallen (Cinereus Nuknuk Nur). Nallen kanssa kävimme myös pyörähtämässä kehässä. 

 Kiitos kasvatttieni omistajat mukavasta päivästä. Nähdään pian uudelleen🙂.

  Vein tuomarin näyttelystä Mäntän klubille ja sitten menimme illastamaan kessuporukan kanssa Peltolan luomutilalle. Kiitos ystävät mukavasta viikonlopusta ja Onnittelut vielä kaikille menestyneille kessuille, omistajille ja kasvattajille.

Jaa tämä sivu