6. touko, 2012

Jämsä RN. 5.5.2012

Sää ei todellakaan suosinut kotikaupungissani näyttelypäivänä. Vettä satoi ja oli tosi koleaa. Mutta onneksi kasvattini ja heidän omistajansa ilahduttivat läsnäolollaan🙂. Näyttelyyn oli ilmoitettu yhdeksän kessua, ja niistä viisi oli Waatasta. Tuomarina Kirsi Honkanen

Niila (W.Bartsia) herpaantui hieman toisen kehäkaverinsa käytöksestä ja poikien esiintyminen meni vähän hippailuksi. Kuulemma kehäkäytöksen vuoksi ei SA:ta tänään tullut😥. Niila esiintyi  mahtavassa turkissaan, jota ei sade litistänyt. Tuloksena  ERI NUK1. 

Cara (W.Carlina) esiintyi tuttuun varmaan tyyliinsä ja sai edustaa rotua isossa kehässä. ERI JUK1 SA PN1 SERT ROP.

Bella (W.Bellis) ei tälläkertaa oikein pitänyt tuomarin tutkimisesta, ja sen takakulmaukset ei oikein miellyttäneet tuomaria. EH NUK 3.

Luna (W.Brassica) yllätti hieman omistajansa ollessaan niin mallikas näyttelykoira. ERI NUK 2.

Lila (W.Angelica) juoksi vesisateessa vapautuneesti. Tuomari ihastui Lilan tyyppiin kovasti, mutta harmitteli kun oltiin kammattu Lilan tukka kotiin🤭 Hänen mielestään kessulla kuuluu olla myös vahva turkki. Hyvät arvostelut silti. ERI AVK1 SA PN 3.

 Saimme nyt ensimmäisen kerran kasaan myös kasvattajaryhmän.  KP ROP-kasvattaja.  Kiitos kaikille mukana olleille. Isoon kehään emme muiden yhteensattumien ja hyytävän ilman vuoksi jääneet. Cara ei myöskään jaksanut säteillä enää ryhmäkehässä, joten emme sieltä sijoitusta saaneet.

 Kiitos vielä kaikille, myös kepoille (Juuso ja Kalle), että jaksoitte osallistua kelistä huolimatta. Katille kiitokset Caran esittämisestä pn-kehässä ja kasvattajaryhmässä.

Jaa tämä sivu