14. maalis, 2012

Lithuanian Winner 10.03.ja Vilna INT.11.03.2012

Lähdimme perjantaina aamulaivalla Helsingistä Tallinnaan ja sieltä ajelimme illaksi Vilnaan.

Näyttelypaikalla oli mukavan väljää. Arvostelut oli kyllä paljonkin myöhässä aikataulusta. Tuomari  Nina Karlsdotter laittoi Caran junioriluokan 1.  Caralle ERI JUN-SERT. LTJV-12😀.

Lilalla ei ollut omassa luokassaan kilpakumppaneita ja onneksi tuomari piti myös Lilasta. ERI SERT.

Caran kanssa mentiin sitten isoon kehään, jossa valittiin näyttelyn kaunein juniori. Koiria oli siis valtavasti kun kehään saapui kaikkien rotujen parhaat juniorit! Isommista roduista lähdettiin ja sieltä tuomari poimi neljä mieleistään jatkoon. Caran kanssa oltiin seuraavassa kehällisessä ja tuomari poimi Caran heti jatkoon. Sitten tuli vielä pienet koirat. Tuomari tutki  koirat ja juoksutti edestakaisin ja valitsi niistä mielestään parhaat. Cara pääsi siis n.20 parhaan junnun joukkoon🙂.

Sunnuntai oli toistoa lauantaista. Lila sai taas sertin ja Cara junnusertin ja oli pn2. Tuomarina Marie Petersen, joka mietti kyllä hetken rop-koiran valintaa. Valittuaan menestyneen suomalaisen valiokoiran ropiksi hän tuumasi Carasta: "Nuori, tuleva tähti" 🙂.

Näyttelyn jälkeen ajoimme jo Riikaan yöksi ja saimme aamulla jatkaa rauhassa matkaa kohti Tallinnaa ja sieltä edelleen kotiin.

 Lila ja Cara ovat kyllä todella helppoja matkakumppaneita. Kiitos Vihisen perheelle Caran hyvästä hoidosta🙂. 

Jaa tämä sivu