31. joulu, 2014

Kohti uusia seikkailuja

Vähän koostetta kuluneesta vuodesta:

 Meidän TOKO-koirakko Luna ja Silja lähestyvät uhkaavasti tokovalion titteliä. Heillä on jo yksi luokkavoitto EVL:ssä. ja muutama muukin hieno suoritus alla. Luna on myös kessujen rotumestari 2014. Tsemppiä uuteen kauteen harrastuksen parissa!

 Näyttelyrintamalla ollaan oltu aika ahkerasti esillä.  Cara sai maaliskuussa Riiassa CACIBin jonka jälkeen siitä tuli Waatan kasvateista ensimmäinen C.I.B. (Kansainvälinen muotovalio). Muutaman muunkin tittelin Cara nimensä eteen kävi hankkimassa vuoden aikana.

 Deekkoset kaikki kävivät vuoden mittaan näyttäytymässä kehässä. Kassu ja Sumu ovat vielä sitä yli kaksivuotiaana saavutettua serttiä vailla valioita. Niitä odotellessa ensi vuonna. Darma sitten pamauttikin oikein potin HelsinkiVoittaja- näyttelyssä, ollen ROP. Pari titteliä siitä tuli FI MVA HeW-14.  Kassu kävi joulun alla Liettuassa. Hieno päätös näyttelyvuodelle. Hakivat sieltä pari serttiä ja Cacibia. Toivossa on hyvä elää, että Caran tavoin saataisiin muitakin maailman valloittajia.

Kassu, Sumu ja Darma kävivät myös terveystarkastuksissa, ihan mukavin tuloksin. Kiitos teille koirien hyvästä hoidosta.

 Eekkoset ovat myös olleet hyvin esillä. Jokainen kävi pentuna harjoittelemassa näyttelyä ja miltei kaikki myöhemminkin. Pentunäyttelyssä olimme jopa Bis1- kasvattaja. Essi sai myös ensimmäisen tittelinsä HeJw-14. Lähellä se oli maailmanvoittaja-näyttelyssäkin, kun jäi toiseksi. Kiitos teille kaikille, kun tuotte koirianne näytille ja saan nähdä niitä.

 Myös Podhalanski-Meile on käynyt muutamassa näyttelyssä. Sillä on myös pari voittaja-titteliä nimensä edessä. Sille tarttisi vielä saada yli kaksi vuotiaana yksi sertti, jotta valioituisi.

Lilan kanssa lensimme kesällä Ruotsiin, komean Hugo-herran luokse ja sen seurauksena meille syntyi kolme ihanaa tyttöä. Näitä tyttöjä toivottavasti nähdään tulevaisuudessa usein.

 Lila pääsi hoitelemaan muutamaa muutakin pentua, joista meille sitten saapui Wiola sijoituskoiraksi.

 Pentuja oli toiveissa heti alkuvuodesta Sumulle. Mutta meillä ei nyt ihan kaikki mennyt niin kuin piti, ja yritämme sitten keväällä uudestaan. Myös Caralle toivomme lisää jälkikasvua kevään aikana.

 Vuosi oli siis todella mukava ja paljon mieleenpainuvia yhteisiä hetkiä olen saanut viettää kasvattien ja omistajien kanssa. Kiitos kuluneesta vuodesta :)

 Leppoisaa tulevaa vuotta! Toivottavasti koirat pysyvät terveinä, ja saatte nauttia niiden kanssa elämästä. Näkemisiin vuonna 2015!

Jaa tämä sivu