8. elo, 2014

Meilelle ja Essille ensimmäiset sertit

19.7.2014 oli Ristiinassa kaikkien rotujen näyttely.

 Meillä oli aamulla varhainen lähtö sinne, kun Meilen (Rebelia Nutrena) kehässä aloiteltiin arvostelut jo klo. 9.00.  Meile olikin ainut, jonka tuomari Maret Kärdi palkitsi. ERI JUK1 SA PN1 SERT ROP. 

Meille oli siis tulossa pitkä näyttelypäivä. Onneksi kessujen arvostelut alkoivat vasta iltapäivällä.

 Koirat takaisin autoon ja ajoimme muutaman kilometrin tätini luokse kyläilemään. Koirat saivat jalotella ja käydä hieman järvessäkin vilvoittelemassa. Kävimme myös Ilonan (poikani tytär 7 v.) kanssa vielä uimassa ennen kuin palasimme helteiselle näyttelypaikalle.

 Kessuilla oli tuomarina Puolalainen Malgorzata Wieremiejczyk- Wierzchowska. Essi (W. Erica) olikin kovasti hänen makuunsa. Ainakin hän tuli arvostelujen jälkeen vielä erikseen kehumaan sitä. ERI JUK1 SA PN2 SERT.

 Ryhmäkehä oli meille Meilen kanssa vain läpijuoksu.

  Kiitos Ilonalle seurasta ja avusta, sekä Vilma -tädille ja Einolle, kun saimme vierailla ja vilvoitella helteisenä päivänä luonanne. Arjalle ja Markolle kiitokset telttapaikasta.

Silja ja Luna (W.Brassica) olivat TOKO-kokeessa Lempäälässä. Iltakoe onnistui heiltä mainiosti helteestä huolimatta. 263 pistettä, luokkavoitto ja TK3

 Se olikin viimeinen koe voittaja-luokassa, nyt sitten vaan EVL odottaa kilpailijoitaan ;)

 Valtaisan suuret Onnittelut Waatan ihanalle toko-koirakolle ❤

Saarijärven kaikkien rotujen näyttelyssä oli myös pari Waattalaista mukana. Tuomarina siellä Roberto Schill. Helle tuntui kiusaavan ainakin Rodia (W. Erodium) EH JUK2.

 Sumun (W.Dablia) mieliala oli kuulemma jotain EVVK. Tuloksena H. Nyt vain häntä ylös ja korvat pystyssä kohti uusia koitoksia!

Jaa tämä sivu