9. touko, 2014

Tampere KV 03.05.2014

Tampereen kansainväliseen näyttelyyn lähdin kotoa sijoituskoirieni, Caran, Sumun ja Essin kanssa.

Tampereelta nappasin mukaani myös Siljan. Luna jäi kotiin Juusoa viihdyttämään.

Waattalaisia oli kaikkiaan komeat kuusi edustajaa paikalla.

 Essi (W.Erica) liikkuu ja esiintyy kauniisti. Britti tuomari Derek Smith antoikin ihanan arvostelun Essistä: Lowly puppy. Beautiful head, eyes, ears and expression. …jne.  PEK1 KP ROP-pentu.

 Seuraavana kehään meiltä meni Kassu (W.Daucus). Kassun SA-putki ei katkennut. ERI AVK2 SA.  Remu (W.Buxus) oli pitkän tauon jälkeen kehässä, ja hieman turhautuneen oloisena. EH VAK4

Junnunarttujen seuraaminen jäi huonolle, kun keskityimme jo omien kehään menoon. Darma (W.Darmera) sai taas kehuja mm.kauniisti hoidetusta turkista. (tai oikeesti Pirkko). Ihan kivasti ERI NUK2. Sumu (W. Dablia) veti taas tavanomaiset tulokset ERI AVK3. Cara (W.Carlina) oli tuomarin mielestä täynnä laatua, kauniissa turkissaan, vapaissa liikkeissään yms. ERI VAK1 SA PN1 CACIB VSP.

 Caran kanssa saimme jatkaa edelleen kehässä, kun esitimme vielä kasvattajaluokan. Siihen saimme seuraksi Deekkoset, Kassu, Darma ja Sumu. Tuomari oli niin iskenyt silmänsä Caraan, että arvostelussa edelleen kehui sitä ja kuinka toiset poikkeavat siitä 😉 Kennel Waatan KAK3.

Oli taas mukava viettää näyttelypäivää Waatan teamin seurassa. Kiitos teille taas seurasta ja Siljalle ja Outille kuvaamisesta.

Jennin kirjoitusta Tampereen näyttelystä voi lukea täältä.

Jaa tämä sivu