4. touko, 2014

Vappunäyttely Lahti rn. 1.5.-14

Vappuaamuna aikainen ylösnousu, ja Kaisa saapui vielä kahvin ja eväiden kanssa mukaan matkaan.

Jokimaalla arvostelut alkoivat klo. 9.30. Tuomarina miellyttävä, vähäsanainen Danielle Drybugh, Australiasta. Ensimmäisenä kehään menikin Aida (W.Elodea) omistaja/handlerinsa Ullan kanssa. PEK 2. Essi (W.Erica) olikin jo kokeneempi näyttelyissä käviä kuin suloinen siskonsa. PEK1 KP ROP-pentu.

Meillä oli mukana myös Sumu (W.Dablia), jolle toivoimme toista sertiä. Tuomari ei todellakaan ollut mikään SA- automaatti, vain kaksi narttua ja yksi uros ansaitsi häneltä sen. Sumu esiintyi nyt reippaasti. ERI NUK1 SA PN1 SERT VSP 🙂

 Pian arvostelujen jälkeen alkoi jo satamaan räntää. Taas siis teltta ehti kastua, ennen sen kasaamista. Menimme vielä Ullan ja Esan luokse kahville, ja Aida sai leikkiä vilkkaan Sumun kanssa. Essi ja Siri (oli myös näyttelyssä) eivät niinkään jaksaneet leikkiä.

Kiitos Kaisalle matkaseurasta ja avusta, kuin myös eväistä. Ullalle myös kiitosket kahvituksesta ja Esalle teltan pelastamisesta tuulen puuskalta😎. Mukava päivä tavata muitakin tuttuja ja hyvä mieli etenkin Sumun menestyksestä.

Jaa tämä sivu