27. huhti, 2014

Pääsiäisnäyttelyitä

Pääsiäisenä Waattalaiset olivat ahkeria näyttelyissä kävjöitä.

 Pitkäperjantai alkoi hienosti, kun sain viestiä Vesilahdelta. Darma (W.Darmera) oli hyvässä vireessä omistaja/handleri Pirkon kanssa. ERI AVK1 PN1 SERT ROP. Onnittelut 🙂 

 Myös Sumu (W.Dablia) oli Outin kanssa kehässä. EH. Tuomari: Paula Rekiranta.

 Pennut Essi (W.Erica) ja Rodi (W.Erodium) olivat meillä yötä. Rodi tykkää niin kovin leikkiä Meilen kanssa. Illalla huomasinkin Rodin ontuvan! Aamulla meillä oli aikainen herätys ja lähtö pentunäyttelyyn. Olin jo unohtanut koko ontumisen. Mutta kun pääsimme näyttelypaikalle Lahteen, niin Rodin käynti ei ollut enää ihan puhdasta. Kehässä ontuminen oli ihan selvää. Tuomari Anneli Pukkila huomasi sen myös, ja sen takia ei antanut muuten niin ryhdikkäästi ja tasapainoisesti liikkuvalle Rodille kp:a. Tuloksena PEK 3.

 Essi esiintyy ja liikkuu mukavasti. Mutta tuomari ei tykännyt sen päästä 🤨 PEK1 KP.

Pääsimme siis lähtemään näyttelypaikalta aikaisin pois. Kotimatkan teinkin Lahden kautta. Kävimme tervehtimässä Aida-siskoa. Kiitos Ulla kahvista ja kestitsemisestä.

 Sitten sainkin taas mukavampia viestejä. Lappeenranta KV (Imatra). Eve (W.Evernia), omistajansa Anun kanssa olivat ihan ensimmäistä kertaa kehässä. Heillä oli kuitenkin hauskaa. Mukava tuomari Hans Van Den Berg oli aivan ihastunut Eveen ja Anu sai käskyn kouluttautua handlerina, että hienosti rakentunut koira tulisi paremmin esiin. Hienosti näyttelyura alkoi, Eve oli ROP- pentu.

Oli Waatasta toinenkin edustaja. Luna (W.Brassica) teki oikeana toko-koirana vaikutuksen tuomariin hienolla käytöksellään. Lunalle luokkavoitto EH AVK1.

 Hyviä uutisia tuli myös Laitilan ryhmänäytelystä. Kassu (W.Daucus) ei kuulemma ihan niin ryhdikkäästi liikkunut, kuin viimeaikoina olemme tottuneet. Mutta mukavasti heillä Jennin kanssa kuitenkin meni. ERI NUK1 SA PU2 VASERT. Tuomari: Jari Fors.

Suuri kiitos taas kaikille teille, jotka niin runsain joukoin toitte koirianne esille Pääsiäisen aikaan 🙂

Jaa tämä sivu