11. huhti, 2014

Erikoisnäyttely Kuopio 05.04.2014

Suomen Keeshond ry:n Erikoisnäyttely pidettiin tänä vuonna Kuopiossa. Sinne siis suuntasimme jo perjantaina. Meillä oli mukana Essi ja turisteina kotikoiramme Nessi, Lila ja Meile. Hotelli IsoValkeinen oli oikein mukava majoituspaikka.

 Aamulla sitten Pondera hallille näyttelyyn. Pirkon ja Jennin avustuksella saimmekin hyvin pumpulikarvaiset pennut esiintymiskuntoon.

 Gero (W.Erigeron) ja Rodi (W.Erodium) saivat aloittaa ensimmäisten joukossa. Tuomari Saija Juutilainen on todella miellyttävä ja ymmärtäväinen koiria kohtaan. Gerolla oli kyllä ihan omat kuviot näyttelykehässä, silti se sai oikein mukavan, positiivisen arvostelun. PEK3.

Lotta ja Rodi olivat hyvin harjoitelleet ensimmäiseen näyttelyynsä ja kehässä mentiin hienosti. Rodi sai myös hienon arvostelun. PEK2 KP /3.

 Essi (W.Erica) oli myös hyvin reipas ja voitti oman ikäluokkansa nartut ja jaksoi vielä jatkaa kehässä. PEK1 KP / 1 VSP-pentu.

Kyllä saa olla ylpeä näistä ihanista pennuista. Kiitos omistajille, hienosti on pennuista huolehdittu.

 Uroksia meillä oli pentujen lisäksi vain Kassu (W.Daucus). Kassu vaan kehittyy ja komistuu edelleen. Jennin tekemä työ sen kanssa näkyi varmana esiintymisenä kehässä. ERI NUK2 SA.

  Sumu (W.Dablia) ja Disa (W. Dicentra) osallistuivat nuorten luokkaan. Sumun kanssa on helppo liikkua kehässä. (jos maassa ei ole mitään syötävää) Sa Sumulta jäi kuitenkin saamatta. ERI NUK3. Sumu pääsi kilpailemaan vielä parhaasta nartun päästä.

Disa näytti hieman pitkältä ja matalalta vahvassa turkissaan, ja niin sen oli tyytyminen perän pitäjäksi H.

 Darma (W.Darmera) olikin sitten avoimessa luokassa. Pirkon ja Darman meno oli niin hyvää, että luokkavoittohan sieltä tuli. ERI AVK1 SA. Darma osallistui vielä kilpailuihin: Paras nartun pää, ja kaunein karvapeite.

 Valioluokkaankin Waattalaisia riitti kaksi, Moona (W.Anemone) ja Cara (W.Carlina). Arja joutui lähtemään kotiin kätilöksi, kun heillä koira alkoi synnyttää. Ja niin Moona joutui hieman vieraalle esittäjälle. Kiitos Jukalle Moonan kanssa juoksemisesta. Moonalle ERI.

 Caran kanssa mentiin sitten viimeisinä kehään valioluokassa. Caran ei turhia temppuile kehässä vaan on aina hyvin varma esitettävä. ERI VAK4 SA.

 Saimme hyvin koottua vielä kasvattajaluokkaankin porukan. Darma, Moona, Cara ja Kassu muodostivat hienon ryhmän. KAK3 KP. Hällin Outille kiitos Moonan esittämisestä kasvattajaluokassa.

 Ja kun näyttelyssä kerran ollaan, niin pitihän sitä vielä mennä kehään Darman ja Kassun kanssa. Nämä energiset sisarukset osaavatkin sitten esiintyä niin hienosti yhdessä, että tuomari palkitsi meidät parikilpailun 1

 Kiitos kaikille kasvattieni taustajoukoille mukana olosta🙂.

Lisää kuvia (+video paras pari) ja juttua löytyy Kassun kotisivuilta. Kiitos Jennille taas kivasta jutusta.

Jaa tämä sivu