26. maalis, 2014

Latvian Voittaja-14 ja INT. 22.-23.3.2014

Pitkästä aikaa reissun päällä oikein ulkomaille. 

Lauantaina meidän kehät oli vasta iltapäivällä, joten saimme ihan rauhassa valmistautua. Myös Meile (Rebelia Nutrena) oli yllättävän rauhallisin mielin ja meninkin ajoissa kehän laidalle pitämään sille virettä ja hyvää mieltä yllä. Miellyttävä tuomari tuli Valko-Venäjältä, Anatoly Zhuk. Meile kulki kyllä, mutta verkkaisesti hihna löysällä. Tuomari piti kovasti Meilestä, tuumasi vain, että ei ollut oikein ylpeä kehässä, mutta näki, että oli kehän ulkopuolella. JUK1 JSERT PN1 VSP LVJV-14.  

Myös kessut olivat hyvin vireessä. Meillä olikin ihan vain suomalaisia kilpakumppaneita, joista narttuja oli viisi. Sumu (W.Dablia) esiintyi mukavasti ja saikin hienon arvostelun. Tuomarina Maria Kavcic, Slovenia. NUK1 SA PN3. Sumu täytti juuri samana päivänä 18 kk. Emme siis enää päässeet kilpailemaan LVJV-tittelistä, joten se jäi harmittavasti nyt saamatta! 

Cara (W.Carlina) oli kasvatellut turkkiaan ja palautunut hyvään kuntoon pentujen jälkeen. Hienon, miltei täydellisen paluun Cara näyttelykehiin tekikin. VAK1 SA PN1 SERT CACIB VSP LVV-14 LV MVA -> C.I.B.(FCI:n vahvistuksen jälkeen)💋

Sunnuntaina Meilen kehä oli aamulla ja meillä ei ollut ollenkaan niin hyvä päivä. Meile oli hieman hermostunut (ja siinä sivussa myös emäntä) Kehässä ei sitten oikein liikuttu. Blaz Kavcic oli todella tarkka tuomari. Hän laittoi mm. podhalanski uroksen pois kehästä, kun se ei tykännyt, että siihen koskee vieras ihminen, ja ainakaan komondoor, joka oli ennen meitä, ei myöskään saanut mitään. No, ihan hyvät arvostelut Meilelle ja ERI.

Kessuilla tuomarina sunnuntaina Helin Simberg, Virosta. Sumu jatkoi ihan samoilla linjoilla, kuin edellisenäkin päivänä. ERI SA PN3.

Cara asteli kehään yhtä varmoin askelin kuin lauantainakin. ERI SA PN1 CACIB ROP.  Jäimme vielä odottamaan ryhmäkehiä vaikka tiesimme, että laivalle tulee hiukan kiire. Cara meni tosi kivasti, ainakin meidän omasta mielestä, mutta tuomariin se ei silti tehnyt vaikutusta.

Mukava viikonloppu kaikkiaan ja tosi kivasti tulivat toimeen tämä koirakolmikko. Kiitos yhteistyöstä Vihisille ja Outin perheelle. Ihan mielellään lähtivät koteihinsa niin Cara kuin Sumukin meidän kanssa vietetyn reilun viikon jälkeen.

Jaa tämä sivu